lauantai 16. joulukuuta 2017

LUUKKU 14 & 15: LEMPIKUVAT


Aluksi pahoittelut että taas tulee kahden päivän luukut yhdessä, ja nyt vieläpä myöhässä... Mutta juu tänään käydään läpi mun lempikuvat joka kuukaudelta vuonna 2017! Valitsin siis joka kuukauden kuvista yhden lempparini.



Tammikuu

Tammikuun kuvaksi valikoitui kuva joka on otettu Levillä. Olimme Levillä yöpymässä ja minulla oli Vili (entinen ylläpitohevoseni), Speedy (silloin tallissani asunut lämminveritamma) ja Neppi mukana. Kuvassa ovat Speedy ja Vili sekä Levi näkyy taustalla. Valitsin kuvan koska tästä tuli mieleen hyviä muistoja tuolta reissulta ja tämä on mielestäni onnistunut otos.



Helmikuu

Kuvassa on friisiläisori Kingi aivan ihanan huurteisen pensaikon edessä. Tämä ei nyt ole ehkä parhain kuva, mutta tykkään tästä kuitenkin tosi paljon. Kingi sopii niin hyvin valkoiseen taustaan, muissa taustoissa siitä kun ei niin edustavia kuvia saa. Valitsin tämän kuvan, koska tämä kuva kuvaa todella hyvin Helmikuuta.



Maaliskuu

Tämä kuva on hyvällä tavalla niin erilainen verrattuna normikuviin! Nämä kuvathan käytiin ottamassa jänkällä joku maaliskuuilta, muistaakseni aika myöhään. Tätä kuvaa en ole mitenkään muokannut, muokkaamalla tästä olisi varmasti saanut kunnon "studiokuvan". Tykkään tästä kuvasta ihan älyttömän paljon koska Mökö on hyvin ja tausta on jotenkin aivan ihana! Valitsin tämän kuvan koska se erottui joukosta ja tykkään tästä paljon!



Huhtikuu

Nyt päästiin SM-kisareissukuviin! Tämä kuva on otettu Tampereella, päivä SM-kisojen jälkeen joista Vilperi ostettiin. Tämä on ehkä paras kuva tuolta, ja ihmettelen todellakin miksen tätä ole ikinä instagramiin julkaissut! Valitsin tämän kuvan, koska tähän liittyy muistoja ja muutenkin tämä on aivan ihana kuva.



Toukokuu

Ja SM-kisareissukuvat jatkuu! Tämä kuva on otettu ihan toukokuun alussa, kun olimme vielä Tampereella. Minette näyttää jotenkin tosi ihanalta tässä! Tässä kuvassa on jotenkin vauhdikas tunnelma, kun tuuli sai Mineten harjan ihan sekaisin. Vaikkei tämä olekkaan mitenkään erikoinen kuva pidän tästä silti tosi paljon! Valitsin tämän kuvan siksi, että tämä oli vähän muista kuvista poikkeava.



Kesäkuu

 Tämä kuva on otettu rannalla ja kuvassa poseeraa entinen ponini AP. AP on muutenkin tosi kuvauksellinen ja tämä kuva on vaan kaikin puolin niin onnistunut! Kuvan on ottanut Pinja. Valitsin kuvan koska meidän kepparirantareissu tulee heti ekana mieleen kun mietin kesäkuuta.



Heinäkuu

 Levin päällä otettu kuva Haflidasta. Tämän kuvan valitsin koska rakastan kaikkia hieman erikoisemmissa paikoissa otettuja kuvia ja muutenkin nämä kuvat ovat aivan ihania. Tuona päivänä kävimme Levillä retkeilemässä ja minulla oli Haflida mukana. Oli kyllä hauska reissu, mm. Nähtiin poroja.


Elokuu

 Tämä oli niin söpö kuva että tämä oli pakko valita! Tässä Helinä ja Nesti ovat Tampereella vaki kuvauspaikallani. Tykkään niin paljon Tampereella otetuista kuvista, sen huomaakin tämän postauksen jälkeen! Tämä taitaakin olla yksi mun lempi kuvista koko vuonna!



Syyskuu

Syyskuusta tulee mieleen EDM, joten oli luonnollista valita EDM:n kuva syyskuun kohdalle. Nämä jäivät ainoiksi syyskuvikseni, sillä syksy pääsi yllättämään minut ja lehdet kerkesivät pudota maahan ennen kuin sain enemmän hevosia kuvailtua... EDM:stä kuitenkin tuli ihanan syksyisiä kuvia, ja sen takia tämän kuvan valitsinkin ;)



Lokakuu

 Tämä kuva on otettu sen jälkeen kun olimme tulleet taidemuseosta jossa EDM oli ollut mukana. Huomasimme Pinjan kanssa että taivas oli aivan ihana, joten juoksimme jänkälle ottamaan kuvia, tosin eihän se taivas kovinkaan hyvin näkynyt... Näitäkään kuvia en ole kerennyt vielä julkaisemaan... Valitsin tämän kuvan koska tämä oli mielestäni kaikkein paras lokakuun kuvista.




Marraskuu

Marraskuussa vietettiin Hrimnirin 1v päivää (siis sitä että se on asunut täällä vuoden), joten Hrimniriä tuli kuvailtua aika paljon. Tämä kuva oli kuitenkin lempparini kaikista, ja siksipä tämän valitsinkin.



Joulukuu

 Joulukuussa oli itsenäisyyspäivä, joten kävin ottamassa suomenhevosistani suomenlippukuvia. Mikadon kuvat onnistuivat parhaiten omasta mielestäni, joten valitsin Mikadon kuvan tähän.



Kertokaa toki omat lempparinne näistä kuvista ;). Vielä pahoittelut luukun myöhästymisestä...

-Senu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti