keskiviikko 6. joulukuuta 2017

LUUKKU 6: MIKADO

Hyvää itsenäisyyspäivää kaikille! Tämän päivän luukkuun pääsivät tallin suomenhevoset, joita on tällä hetkellä kolme kappaletta. Alla on hevosten suomenlippukuvat ja uuden hevosen, Mikadon, esittely ;) Halusin säästää Mikadon esittelyn itsenäisyyspäivän luukkua varten, siksipä en ole sitä vielä esitellyt...

Suomenhevosperhe, äiti, tytär ja poika
 Tosiaan rautias varsa syntyi jo marraskuun alkupuolella. Varsa sai nimekseen PR Mikado, ja on siis ori. Isänä on tallin entinen asukki, upea suomenhevosori Villisilmä Vauhkomieli. Emänä tietysti hyväsukuinen Rajaportin Minnetonka "Manta".

Mikado on siis Mineten täysveli. Olisi pitänyt tästä kaksikosta ottaa parit kuvat, mutta on hyvä olla jälkiviisas... Myös kunnon esittelykuvat Mikadosta olisivat olleet kivoja.


Mikado on Mantan toinen jälkeläinen. Mantan ja Mikadon suku on oikein hyvä, löytyy mm. Koutan Akrobaatti ja Rajaportin Hellanlettas. Mikadon kasvaessa katsotaan mihin ori tulee isona painottumaan, mutta kisakentille siitä varmasti on. Vielä ei ole aivan varmaa tuleeko Mikado jäämään talliin pysyvästi.


Mikadon tiedot vielä tiivistettynä:

Nimi: PR Mikado
Rotu: Suomenhevonen
Syntymävuosi: 2017
I: Villisilmä Vauhkomieli
E: Rajaportin Minnetonka
EI: Koutan Akrobaatti

Mikado on utelias ja reipas varsa. Se on todella leikkisä, ja yrittää aina haastaa isompia hevosia mukaan leikkimään. Mikado ei pelkää lähteä kauas emästään, se ei siis ole kovinkaan riippuvainen emästään. Tulevaisuus näyttää mitä tästä varsasta vielä tulee.


Ai niin! Tuo Mikado on ehkä hieman liian pitkä nimi arkipäiväiseen käyttöön. Kaipailisin siis ehdotuksia kutsumanimeksi, mitä erikoisempi sen parempi! Haluaisin että lempinimi olisi helposti sanottavissa ja jotenkin suomalainen. Nimiä voi ehdottaa kommentoimalla tähän blogipostaukseen tai instagramissa uusimpaan kuvaani!
- Senna



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti